Енергийна независимост и национална сигурност

 

„Мини Марица-изток” ЕАД се включи в инициативата „Мениджър за един ден“

Публикувано на 24.03.2015

„Мини Марица-изток” ЕАД и тази годинасе включи в инициативата „Мениджър за един ден“. Двама младежи от СОУ „Гео Милев”, Раднево, имаха възможността да седнат в стола на изпълнителния директор на най-голямото въгледобивно дружество в страната. Абитуриентката Петя Стойчева и деветокласникът Денимир Динев участваха в мениджърската оперативка през първия работен ден на седмицата.

Младите мениджъри се запознаха отблизо със структурата и функциите на дружеството. Изпълнителният директор Андон Андонов, заместник изпълнителният директор Димитър Чолаков и директорите на двете важни дирекции „Икономика и финанси” Стелиан Коев и „Производствено-технически въпроси” Ясен Чаушев обсъдиха най-наболелите въпроси, стоящи за разрешаване. „Следвайте мечтите си и се борете за тях”, беше най-ценният съвет на г-н Андонов след важната оперативка.

По предложение на младите мениджъри и с подкрепата на ръководството на „Мини Марица-изток” ЕАД ще бъде организирано посещение на територията на трите рудника, за да се запознаят повече младежи от СОУ „Гео Милев” отблизо със специфичната работа при открития въгледобив.

„Мениджър за един ден“ е национална инициатива на „Джуниър ачийвмънт България“.