Енергийна независимост и национална сигурност

 

Достойно отбелязване на професионалния празник в „Мини Марица-изток”

Публикувано на 18.08.2010

Честването на Деня на миньора – 18 август – започна точно в 10 часа и 30  минути с празнично слово на Изпълнителния директор Тодор Тодоров. Пред лика на покровителя на миньорския труд св. Иван Рилски,  управителят на ТЮФ Рейнланд България ЕООД  инж. Станислав Владимиров поздрави целия колектив на дружеството за успешно постигнатото съответствие с изискванията на международните стандарти по ISO и връчи сертификатите за управление на качеството, околната среда и трудовата безопасност.

Годишните награди за  професионални успехи  са важен акцент в празничната програма. Добивните участъци в рудниците „Трояново-3” и „Трояново-север” и участък „ЖП транспорт” в рудник„Трояново-1” тази година заеха призовите места. Грамотите за постиженията им връчи изпълнителният директор на дружеството Тодор Тодоров. 

Целият мениджърски екип на компанията заедно с работници и служители почетоха светеца покровител с поднасянето на венци и цветя на архитектурния комплекс  Свети Иван Рилски край Раднево.

Професионалния празник споделиха с миньорите от „Марица-изток” депутатът от 27-и старозагорски многомандатен район Живко Тодоров, кметът на община Раднево д-р Юлиан Илчев, общински съветници и ръководители от източномаришките централи и партньорските фирми.